Etterlyst: Pjekser

Mine grå og blå salomon alpinstøvler er borte. Etter dager med leting i boden, alle tenkelige og utenkelige steder på mine foreldres relativt nyervervede småbruk, der alt plasseres, flyttes og flyttes igjen, og tilbake gjennom boden, er de fortsatt ikke å oppdrive. Ved hjelp av et syrlig tips fra Herr R har det demret for meg at jeg muligens kan ha lånt de bort. Desember og januar i fjor var karibisk, og etter det rakk jeg såvidt å skli litt rundt før jeg skulle kappe og skjøte akilles.

Men hvem. Etter en lett smsaksjon har jeg mottatt tre benektende svar, avventer en haug, og tror egentlig at jeg har lånt de til venninna/kjæresten til en jeg kjenner. Jeg må bare sortere ut hvem. Og det kommer. Forhåpentligvis. Eller så må jeg jo vente med å teste de nye babyene mine, og det er jeg lite lysten på. Har du sett the smelly twins? Si ifra!

Ellers bød helgen på meget mindre enn planlagt, men slik er det når  omgangsyken grep og etterhvert slapp Mo hvorpå herremannen tok opp stafettpinnen og skrikespøy/skalv helga inn. Søndagen har vært strålende. En viss person har, assistert av vår syv år gamle nabo, knekt akekoden, og byttet om ved et trylleslag ut surt fjes og –Nei! med hvin av fryd og –Mere! Når det er sagt har fire dager med fullkontakt moderlighet, gjort både jeg og mini klare for litt alternativ sosialisering.

Jeg krysser fingrene for å dodge bakteriene, ser ikke for meg at hr Magesyke og Frøken Jobbdebutant har særlig mye til overs for hverandre. Til sist vil jeg bare påpeke at søvnmangel vel ikke er noen optimal oppladning, med tanke på at det skal jobbes, males og trenes i morra i tillegg til det vanlige.

Det er ikke mange centimeterne til dette badekaret atter er en vanlig kjøkkenvask. Men det er ennå tid.

badeglede

badeglede

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s