Ajja

Kari Anne, tonavnutenbindestrek, Sagene, Oslo.

kajs-v-elva2lite1

Hjertet-svulmende-av-stolthet-mamma, eks-håndballspiller. Jobber med UX og innhold for stort it-prosjekt i privat sektor etter et halvt år som fast frilanser i nå avdøde Sportmagasinet, Dagbladet (Hvil i fred!) Venstrehendt skaptechie og nettnerd som er glad i mennesker, mat, musikk, foto, skikjøring, vin, ballspill, teknologi og absurd humor. Bach i Digitale Medier fra UiO, estetisk bakgrunn fra kunst og designfag ved HiO way back.  Tulledanser gjerne, synger mer motvillig, ler ofte tilsynelatende uten grunn. Sparer alltid til langt hår, bare for å finne ut at det er slitsomt å måtte gre seg hele tiden.

Headeren er et utsnitt av et foto tatt av et bilde på Frieze Art fair 2008 i LDN. Dårlig skikk å ikke oppgi navnet på kunstneren, men jeg husker ikke. og klarer simpelthen ikke finne ut av det. Takk til Andreas Øverland som fant det ut for meg. Kunstneren heter O Zhang

Etter en liten shitstorm i kommentarfeltet har jeg bestemt meg for å ta meg friheten til å moderere kommentarer og slette ondsinna babbel. Jeg har hverken tid eller interesse av å operere som meningspoliti, så regn dette som en oppfordring til å poste usaklig drit som rakker ned på andre et annet sted, gjerne i komposten.

3 responses to “Ajja

  1. Bra blog!
    Header-bildet var såpass snodig at jeg måtte prøve å finne ut hvor det stamer fra. Opphavet finner du ifno om her http://seandodson.wordpress.com/2008/10/17/review-o-zhang-at-the-frieze-art-fair/

  2. En gang så lå jeg med en som heter Kari Anne. Hun var 48, tidlig pensjonert og tungt alkoholisert. Fin langt fra, men langt fra fin, (som i gammel). Fin blog!

  3. Joselyn Sergio

    百万博客 -Many subjects relevant to life and living are not taught in school. One of them is ‘How to Get Rich’.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s