text marker

Min kjære og jeg deler en barnslig glede over å markere veiene vi har kjørt på ferie. Denne gangen, Sardinia to uker og gul markeringstusj, og det ble en del markering.. Fly ned lørdag kveld etter et helvetes jobbkjør. Delvis selvpåført, da jeg hadde to deadlines og hadde prestert å miste notatene fra det første intervjuet et sted mellom hotellet i Nürnberg og hovedkvarteret til Adidas. Men som min gode mann B sier, er det utrolig hvor mye man husker når man bare må, så jeg skrev ut det jeg husket og kom til at det var mer eller mindre akkurat det jeg fikk. Den andre gikk også nogenlunde greit, men jobbtåka hemmet pakkeskillsa, og jeg endte opp med å bare le av alle de ubrukelige greiene jeg hadde klart å outte opp i en koffert. Takke seg til Zara..

Mo slo seg ytterst vrang rett før landing, men klarte seg utmerket før den tid. Så var det å finne vår lille leiebil og parkere henne i barnesetet (forovervendt med null sidestøtte, så hun satt hunched med hodet hengende som en liten ertepose, stakkars!)

Så bar det ut på tur. Først opp langs vestkysten: Oristano først, så Alghero. Planen var egentlig å bli der en ukes tid i en sjappe vi hadde lånt, men vi fikk litt dårlige vibes da Ronny åpnet kjøleskapet og tok baklengs salto i en kombinasjon av frykt og akutt kvalme. Litt magesyre fattigere dro vi videre nord, og deretter østover, og så oss ikke tilbake. Med unntak av to avstikkere til henholdsvis knivmakerbyen Pattada, og Citte de Murales, Orgosolo, ble østkysten vår hangout resten av turen. Montepetruso, Golfo Aranci, Olbia, San Teodoro og Arbatax, samt svippers til Costa Smeralda da, for å se litt på vulgært store yachter og unormalt glatt ansiktshud.

I løpet av ferien bodde vi 7 forskjellige steder. Alt fra the Bates Motel, som var høyt oppe i en pinjeskog, hadde veggene dekket av kunst og var mørkt og usannsynlig skummelt, i hvert fall når det tordnet, til thotel, som lett er et av de fineste hotellene jeg har vært på, via et resorthotell i Arbatax som var litt som hotellet i Dirty Dancing, med organiserte aktiviteter som spente (hoho) fra bueskyting til vannaerobics. Det skal sies at det mest organiserte vi var med på der var å henge på rommet mens barnediscoen gjallet utenfor. Jeg personlig er ikke så hissig på denslags, men hubs er sitert på å ikke være helt fremmed for resortlivet. Det var uansett funny og veldig ikke meg å bli kjørt i golfbil de 40 meterne fra parkeringsplassen til resepsjonen.

Uansett. Sardegna var fint altså. Lugn stemning, digg mat (selv om jeg helst drøyer en uke med å spise noe særlig spekemat), hyggelige folk, spektakulær natur, og nesten nok sol og varme. Jeg kunne sikkert ha vært hvorsomhelst, men 14 dager med M er bliss uansett.

Tilbake til hverdagen nå.
fred ut

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s