hverdag

Noen dager skjer det ingenting. Andre dager samles bare all verdens surrealistiske småhendelser på et kort kort tidsrom. Jeg kan prøve å sette det opp punktvis.

Hadde resignert og bestilt tannlegetime. Vondt i en jeksel, i tillegg at jeg biter tennene så hardt sammen om natta at jeg kunne blitt heist opp etter dem (såfremt noen hadde plassert et tau inn i gapet ved anledning) Jeg ser jo at det ikke er så sannsynlig, men som et bilde da altså.

Jeg tar avstøpning til en bittskinne, og hvem gjør ikke voice over på informasjonsfilmen om tanngnissing og denslags? Jo det er Kari Slaatsveen. Det var nesten så jeg forventet et Irma-drypp, inni alt det saklige.

Men altså, null hull, wheeey! Det viste seg å være mine tette bihuler som ga jekselvondten.

Etter timen, Mens jeg var i hooden, kunne jeg like godt stikke innom Nøstebarn, og tuslet bortover. Fant ut at de ikke åpnet før ti, og med Mat og Mer stengt ble det 7-11. Jeg kan stå og se på magasiner hvor det skal være, det er ikke det.

Der inne hadde en bitteliten og illsint nordlandsdame barrikadert seg på gulvet. Hun slengte ut edder og galle til en lett rufsete mannsperson som sto og himlet med øynene. Jeg turte ikke lytte for mye, og jeg forsto for å være helt ærlig ikke så mye av det ekstremt pipende tonefallet hennes. jeg registrerte at hennes mannlige kompanjong sa:
–Du driter deg ut! En kommentar som ikke bare satte meg tilbake til norsk film fra åttitallet, men som overhodet ikke vant frem mot denne ballen av sinne.

Han bak kassa så rimelig handlingslammet ut, og etter at jeg hade gjemt meg litt inne i videoavdelingen for ikke å forstyrre, gikk jeg ut.

Henge utenfor Nøstebarn som en annen Ull-junkie. Handle litt, und so weiter.
En nesten helt vanlig dag på Sagene.

I morgen er det jobbintervju.
Jeg må bare kline til, har veldig lyst på jobben.

Fred

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s