Skranten karma

Men det kan bare gå oppover.

Litt rusten start på dagen her forleden. Hadde glemt å fylle kjøleskapet, så mini ble sendt i barnis med en boks instant havregrøt og en grønn minibanan. Stakkars! Siden jeg likevel hadde gått hjemmefra med litt penger i lommene tenkte jeg å slå to fluer i en smekk og spinne opp i butikken så jeg etterhvert kunne supplere white thrash-matpakka til frøken Fryd. Jeg labbet avgårde, null bh, slapp singlet, jeans og håret på snei. Butikken jeg valgte er tidligere nevnt i denne bloggen, og virker som et slags samlingspunkt for div ikke-offisielt-inntektsbringende levesett (så jeg skled tilsynelatende inn i mengden). Det er med andre ord mye rart å se. Som til stadighet folk som sitter på parkeringsplassen utenfor og stiller den verste fylleskjelven, med et par bayer, rett fra handleposen.

På vei ut med 2 poser og ambisjoner om å fylle ripset med både vitaminer og proteiner, fikk jeg en røykhoste fra de dypeste gangene i helvete i ansiktet.
Det gjallet i butikkentreen. Damen som leverte den usannsynlig grundige opprenskningen av luftveiene, fylte gangen med røyk og den ekleste lyden jeg har hørt på lenge.
Hun var bitte bitte liten. Grøss!

Ut av butikken, regn, obviously.
Vel hjemme skulle jeg helle litt vann ut av en regnfull blomsterkrukke på terrassen, som veltet og knuste. Ga opp og gikk inn, fant telefonen og så at jeg hadde glemt time på helsestasjon. Opp i barnis igjen, kle på unge håpefulle, (litt i minste laget kanskje) ut til kappgang opp mot Torshov, med en forbanna unge forsøksvis i vogna. Og himmelen åpnet sine sluser. Kom ti minutter for sent, blaute som bikkjer, fikk veid, målt og injisert barn.

Da var det tydeligvis nok.
Kan ikke skjønne annet enn at kvota for dårlig dag er full i lang tid fremover.

Legg igjen en kommentar

Filed under Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s