Back to the ship sir?

..som de sier til cruiseskipturistene som virrer rundt i gatene både her og i B’town. Har et håp om at vi er litt mer ett-eller-annet-hva-som-helst enn den jevne cruiseturist, men waddoiknow. Selvfølgelig henvender de seg til herren i huset.

Etter en begivenhetsrik uke, med julefeiring hos vår nye venn Trevor, verdens beste fisk i Oistins og tur til galoppbanen for Bajansk folkefest, har vi nå vendt nesa mot Grenada der vi igjen har hooket opp med Ida, Eivind og lille Mina.

Vi har joinet dem på et fantastisk hyggelig gjestehus/hotell på en strand som heter Grand Anse. Etter sigende fikke eierne ideen om å leie ut rom da huset var et av de få som fortsatt hadde tak etter forrige saftige hurricane. Det eksisterer ikke noen meny her, man bare sier hva man ønsker å spise til kokekonene, så tilbereder de det. De trygler om å få være barnevakter, og når vi var i byen i stad ble vi innstendig bedt om å bruke privatbilen til eieren.

Vi har ikke mindre enn 7 forskjellige gospelkanaler på tv, så det aner meg hvilken kilde denne nestekjærligheten springer ut ifra, men vi har vel alle våre ledestjerner. Alle her er så søte og hyggelige at det nesten er litt rart.

To dager til nyttår og jeg funderer på årets nyttårsforsett. Jeg liker å forsetter som er realistiske på grensen til banale. Som å huske å ta sokkene av på retta for å lette klesvasken osv. Jeg ser ikke poenget med de helt store vyene for nyttår, siden jeg syns starttidspunktet er underordnet når det kommer til store endringer. Det er nesten så det er et handikap å være nyttårsforsett og ikke alminnelig målsetning.
Anyways, kom gjerne med forslag.

Vi blir her til den 4de januar, da er planen å dra videre til Margarita.
Litt svett på ryggen kjenner jeg, åh må bade.

Love

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s