Vinni Puh

I jakten på fine snutter å vise vesla på you tube, har jeg nylig oppdaget en bedårende russisk Ole Brumm. Som nesten toåringer flest er fokus en kortvarig greie. Barne-tv er ikke så interessant, men gamle Silly Symphonies og kortfilmer med Donald Duck og Mikke Mus er en slager på skjerm eller ifon, igjen og igjen. Vanskelig å spå hva slags forhold min lille kommer til å få til mediekonsum, men jeg tør å spå at foreldrerollen vil endres en del på det området. 

Noen av de vises årlig julaften, andre husker jeg best fra fremvisninger i skolens aula under gråvær 17. mai. Det vil si, jeg husker best den andektige følelsen, og måten filmbåndet slo rundt når visdningen var slutt. Stor stas.

Men den lille bjørnen da!. Selv om jeg ikke skjønner stort, syns jeg alt ved denne lille kula er festlig. Siden jeg er en liten sucker for østeuropeisk folklore er det ikke feil at det visuelle lener mer enn litt i den retningen. Puhs  stemme, måten føttene hans er animert, og sangene han synger med Nasse Nøff. Det er bare så fint!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s