jubilee.

Det er over fire år siden jeg begynte å blogge. Et lite tilbakeblikk viser stor variasjon i frekvens og til dels tematikk. Tenk at de ordene her. De som har ringlet ut av ermet mitt i tide og utide, skaffet meg en jobb som til tider var så morsom at jeg måtte le når jeg tenkte at noen betalte meg for det jeg gjorde. Og kanskje satte en fot i døra for det jeg holder på med nå, som gjør at jeg lærer masse og ser at ting vokser rundt meg.

4 år. Veldig rart. Det er litt annerledes nå, det livet.
Men det er fortsatt rart og morsomt, stort og lite, flaut og gøy, slitsomt og lett. Alt porsjonert ut slik at jeg ender opp godt på plussiden. Fra en toroms på tjukkeste Sagene til et slags hus-i-blokk litt nærmere byen. Fra måtelig seriøst håndballspill, studier, og party til mamalicious, seriøs jobb og trim.
Samme meg, samme innfallsvinkel. Litt mer ballast, litt mer jobb for å gjøre trynet ikke-fullt-så-trøtt. Samme fyr, samme hobbyer, pluss grønne fingre og strikketøy (!)
Samme intense lykkefølelse av å svinge på ski. Bedre budsjett (enn lånekassa, who would have thought?) Har switcha fra PC til Mac, et hopp som ikke var så stort, men som jeg lett ville gjort igjen.

Har fått nye helgesysler. Velger nå oftest helaften med mat og vin fremfor vorspiel og ut, og ofte ikke det engang, bare sofa og «Der ingen skulle tru…».

Det er mer dansing med den lille Personligheten, mindre danse natta avgårde.
Vi lager nye tullesanger nærmest på daglig basis, men jeg har så godt som falt av ny musikk. Følger med litt så klart, men vi snakker mye 07-shuffle på ipoden. Har tenkt til å gjøre noe med det nå som budsjettet er mer fläskfilé enn gröt, men er litt sloooow. 

4 år a gitt.

Fire år med studentliv, via mammaperm til sportsfeaturefrilanser. Det gjør noe med garderoben din. Litt uvant å skli inn i et blyantskjørt og kneppe en bluse, når alt har vært baggy så lenge. Uvant å trippe til jobb, når alt har vært sneakers.  På den annen side er det fint å pynte seg litt.

Det kan høres ut som om jeg har blitt gamlis, men de som kjenner meg veit at det ikke er noe nytt.
Stilen min er fortsatt (sitat samboer): Hip Hop møter bestemor. Det er fortsatt lettere å si hva slags musikk jeg ikke liker enn liker, jeg foretrekker fortsatt filmer der det ikke skjer så fryktelig mye, leter alltid etter nye bøker å lese, blir fortsatt veldig påvirket av det jeg leser, er fortsatt alltid glad for se og møte folk og varter fortsatt opp med litt seriøs matlaging i ny og ne.

4 år med ord på nett.

Hurra!

1 kommentar

Filed under ymse

One response to “jubilee.

  1. Stine

    Hurra, grattis! Jeg synes det er ganske imponerende å holde ut i fire år uten å falle for fristelsen å slette arkivene underveis. Jeg har jo for vane å begynne fra scratch annenhver måned…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s