Tiddelibom

Det første bildet er veldig uskarpt, men ca klokka ti i går kveld på Marienlyst.  Da lo vi av traktoren som brøytet bilene inne. De andre er fra min vei til jobben i dag, og det snør fortsatt. Ved de årvisse store snøfallene i hovedstaden oppstår det et gigantisk logistikkproblem. Uten at det formilder debattantene på f.eks db.no

Plagsomt høyt nivå har aldri vært noe problem i kommentarfeltene der i gården. Jeg blir veldig veldig skjermflau, men lar meg allikevel muntre opp av bruken av begreper som bæskuka, bokstavert i CAPS, gnelrdrekuka og lignende. Det beste er at mange av debattantene, som a) foreslår å flytte storting «å» regjering til Mehamn, og/eller b) påpeker sytingen til søringan, bidrar til at nettredaksjonene bortetter hygger seg med marsipankake i dag.

At enkle saker om at det er vanskelig å kjøre trikk i en gate som er trang fra før blir umulig med 30 cm snø og illustrere det med mobilbilder klemmer på distrikt-/hovedstadnerven,  sees naturlig nok som en fin liten bonus. Det er tabloidaviser, de vil ha klikk og er folk matte i forhold til midtøsten eller uengasjerte når det kommer til Kongo, er det beleilig å ha Kong Vinter i bakhånd, de få dagene han regjerer. Jeg elsker snø. Elsker det.  

  

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s