Obsethion

Mama’s got a brand new skipar

Siden den nest mest lokale sportssjappa hadde et hinsides bra tilbud pådisse hunksa, forkastet jeg alle planer om helgardering og dro på med bredde, rocker og mykhet.

Droppet den litt smalere jentemodellen som jeg egentlig hadde landet på, litt av forfengelighet (hallo, det er en mumiemann på de!), og litt ved hjelp av selgerens veiledning. Flyttet over et par tre år gamle lookbindinger, og endte opp med en pris på 09 modellen som er mindre enn fjorårets ski alene. Som jeg gleder meg til å leike rundt med disse godingene.

Henter de på mandag, og det skal holde hardt å følge opp den som første kalendergave. Også blir det debut i Hdal den helga, eller helga etter. Knisfnis.

I morra er det opp i otta for jobbtur til Kvitfjell. Rekker ikke hente støvler og bakkeski hos opphavet, men det gir oss jo bare sjansen til å prøve noe gøy fra leiesjappa.

Det største shoppingøyeblikket mitt i 2008 handler utelukkende om å glede seg til å bli varm og kald og svett og sliten, få snø i munnen og synge inni meg av glede, og vil gjøre meg glad i år fremover.Det veier godt opp den alltid litt tørre smaken jeg får i munnen av å handle stort og fint. Nå gjelder det bare å få brukt dom jævlarna masse.

Legg igjen en kommentar

Filed under Trening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s