bittelille

To dager igjen til julaften, og jeg kan på ingen måte si at jeg har stemningn inne. På tross av en hel flora av julelys inkludert blinkende candy canes og konstant julereggae på alle kanaler, er det liksom et eller annet som mangler. Det er familie, men det kan også være kulde, snø, mat og julegaveshopping. Det viktigste her er at det er nok drikke i kjøleskapet, og at man får seg et bad i ny og ne.

Jeg har tatt endel bilder, men det er såpass ustabile og trege nettverk her vi bor at jeg ikke orker å laste opp. Dessuten kommer det alltid en totalberbert fitnessdude bort til oss når vi sitter ute og snylter på et hotellnettverk og ber om å få sjekke mail, så han kan ha kontakt med sønnen sin i Stockholm. Siden han er litt svaksynt, eller plaget av å konstant gå med grønne goggles, må vi skrive for ham også, så det er litt forstyrrende.

Kan heller se hva jeg får til hjemme eller senere.

Til bestefar. Vi har kjøpt med en pekebok ved navn: Livet på bondegården. Alt for at Mo ikke skal stille helt uforberedt når vi kommer hjem. Traktoren er rød og bonden som er avbildet har strå i munnviken, så ting bør være spmm noenlunde under kontroll.

Fra det 27. flytter vi til Oistins, der det er et stort fiskemarked, fine strender og nærme surf. Det vi trenger av butikker er også rett ved. Vi blir her over nyttår og deretter ser det ut til at vi setter kursen for Grenada et par dager, og så til en annen (ikke helt bestemt hvilken) øy, før vi kommer tilbake hit.

På julaften har jeg Kiropraktortime, også skal vi lage litt mat, for første gang siden vi kom, hvis man trekker fra pannekakene Ronster whipper opp til frokost i ny og ne. Det blir ikke helt sprø svor akkurat, men sikkert fint nok.

Jeg savner dere alle sammen. Mammi, Pappi, Bro, Luffern, J-Dawg, absolutt alle tantene, Berntis, Gus, Fred, Elisabeth, Tobi, Karl og alle alle andre. Det er rart å være så langt unna, men så gleder jeg meg desto mere til å plage dere når jeg kommer hjem. Nå er vi snart halvveis vettu.

Kissikissi

Legg igjen en kommentar

Filed under Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s