Snufs.

Det måtte en liten uke på Bjerketangen i kuling til for å få brutt ned mitt supereffektive immunforsvar. I ett år nå har bakterier og virus prellet av som kuler på supermann, eller vann på en gås, men nå ser det ut til å være over. En skikkelig tredagers forkjølelse, med alle de fordeler den har å by på. Snot, dotter i ørene, muskelverk og så klart, selvmedlidenhet. Mo har også fått et snev, men jeg dryppet litt universalmiddel i hvert nesebor, så hun har beholdt humøret.

To vidunderlige uker i Portugal, hele familien på tur og fortsatt venner. Atlanterhavskysten, forblåst og fin, digg sjømat og frisk grønn vin. Dourodalen, en varm elvedal med landskap formet av terrasser med druestokker i sekler. Tre retter på terrassen, vinsmaking og læx ved poolen på Quinta de la Rosa, Portvinssentrumet Pinhao, en liten prikk av en by med verdens koseligste slakter, som bød på smakeprøver av alt akkompagnert av iskald hvitvin. Ericeira, fiskelandsbyen som har blitt surfeland, flotte strender, Pao com Chorizo, saltvannssluking/rookie surf, lange spaserturer og legendarisk pizza fra vedfyrt ovn i vogna til to belgiske surfere. Alt i alt pakket jeg kun bagen i sinne en gang, og det er ikke verst bare det.

I morgen begynner moroa/hælvetet. Magiske fingre i Drammen har gitt klarsignal til å prøve, så nå braker det løs. Jeg er ikke riktig klok.

Og Mo, henne er det ikke mye å si om, hun må oppleves.

Snakks

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s