masse på en gang

Sitter og er halvirritert over at jeg ikke fikser mobilbloggoppsettet. For jeg har ny mob med fiiint kamera, og jeg vil bare dele ting som Mo og Birks flirt på årets lengste dag, verdens skjønneste lille gardinkjole fra GinaTricot, Dagens Ungdoms første konsert, som vi bare rakk to coversanger og en omigjensang av (Faen!), en BLÅ!! legg, min nye flamme, en mac book pro (Konsumvann i munnen) nyfrisert hund og annet fint man bare kommer over.
Men jeg skal nok få det til.

Det er faktisk bare surf å være mams, den lille puddingen er en nådegave og vi har det så fiiint. Det er alt det andre som tar på, men nå er det snart helg. Etter at jeg har fiksa pass til bolla (hvis du prøver å forestile deg passfotoet nå kan jeg bare si: det er enda bedre, u-be-ta-le-lig), kjøpt to bursdagspresanger, sko til mannen, luftet ulven, drukket en kaffe med Gus og Mari+lille Fredrik, truffet Bernt , hatt besøk av litt utvidet familie (heter det det?), vist frem en sofa til salgs, vært innom en avskjedsfest (make that tre presanger) og sikkert noe jeg har glemt. Fri fylles så fort opp, men jeg trenger noe å henge fingrene i. Det er så mye som svirrer rundt her at jeg ikke engang gidder å dele opp setningene mine, for det er liksom ikke luftig og poetisk om dagen, selv om det blir det når jeg ser på bolla.

Er knesvak for feldsalat og pakistansk mango om dagen. er vel tilbake ved start, men saggybaggy.

I stad når Mann og Per fikset flipperspill, lå jeg og hørte på de repetitive doingene til jeg fantaserte om å ta en slegge og knuse hele doningen til finkornet sand. Enten en slags form for katharsis, eller så var jeg vel sliten.

Alfonsen har en plan som innebærer at vi bor i gammelt hus med hage ved vannet om fem år. Han liker det tydeligvis Soviet style. Mo derimot er litt høyrevridd stakkars. Vi gjør litt forsiktige øvelser for å stimulere henne til å titte litt mer andre veien, men hjelper ikke det, inneholder Barnas store sangbok, som jeg fikk i går, alltids Internasjonalen.

Enn så lenge er det flott på Ila, vi er stort sett bare et garderbeskap fra harmoni. Pluss fjerning av en en overflødig sofa, opphenging av en postkasse.., litt flislegging..,
og et bad.

Jentene hadde besøk av Celia og Lisbet i går og jeg lagde lam og kikertsalat. Snakket om alt mulig og endel om stakkars gode Helge. Enkelte valg er det vanskelig å forstå, og hjerteknusende å dvele ved, men jeg håper han har det bedre nå. Fred være med deg.

Alt annet blir liksom så banalt å rapportere, og hele denne postingen pungterte nettopp.
Best å gi seg før det er for sent.

snakkes

Legg igjen en kommentar

Filed under ymse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s